Våra tjänster

Vi har många års erfarenhet av varierande arbeten inom industri, infrastruktur och fasad. Vi är även en disciplin som ämnar sig väl för löpande underhållskontrakt och jourarbeten.

En komplett entreprenör inom reparbete och repklättring på alla slags arbetsplatser där klättring går att applicera. Vårt yttersta fokus ligger på att leverera en kvalitativ produkt/tjänst så säkert och effektivt som möjligt. Vårt arbetssätt beror helt på att identifiera och minimera risker. Detta gör att man får en mycket säker tjänst med minimal inverkan på kringliggande aktiviteter och utrustning.

Reparbete är ett mycket kostnadseffektivt alternativ då vi reducerar ”ställtiden” till nästan ingenting.
Detta gör det möjligt för dig som kund att spara tid och pengar på både lift och byggnation av ställning. Vi är mycket vana att arbeta tillsammans med andra discipliner och assistera i höjden.
Ofta är vi en ”förlängd arm” i större projekt, där vi löser problem efter hand och fortsätter arbeten/assisterar när det plötsligt blir svårt att komma till. Det bara fantasin som sätter gränser och där är vi alltid öppna för en dialog att kunna hjälpa just dig i ert projekt.

Alternativ på tjänster vi kan hjälpa er med

Industri

Fasad

Säkerhet

Kontakta oss så berättar vi mer