Våra tjänster inom yrkesklättring!

Vi har många års erfarenhet av varierande yrkesklättring och höghöjdsarbeten inom industri, infrastruktur och fasad.
Vi är även en disciplin som ämnar sig väl för löpande underhållskontrakt och jourarbeten.

En komplett entreprenör inom yrkesklättring och industriklättring på alla slags arbetsplatser där klättring går att applicera. Vårt yttersta fokus ligger på att leverera en kvalitativ produkt/tjänst så säkert och effektivt som möjligt. Vårt arbetssätt beror helt på att identifiera och minimera risker. Detta gör att man får en mycket säker tjänst med minimal inverkan på kringliggande aktiviteter och utrustning.
Vi utvecklar ständigt vår verksamhet och har byggt upp en mängd erfanhet inom områden som olja- och gasindustrin, vindkraft, vattenkraft, betong, fallskyddssystem, fallskyddsutbildning samt årlig kontroll och besiktning av fallskydd.

Yrkesklättring är ett mycket kostnadseffektivt alternativ då vi reducerar ”ställtiden” till nästan ingenting.
Detta gör det möjligt för dig som kund att spara tid och pengar på både lift och byggnation av byggställning. Vi är mycket vana att arbeta tillsammans med andra discipliner och assistera i höjden.
Vi är ofta den ”förlängda armen” i större projekt, där vi löser problem efter hand och fortsätter arbeten/assisterar när det plötsligt blir svårt att komma till. Att se lösningar på kunderna utmaningar är det vi brinner för..

Exempel på tjänster inom yrkesklättring och fallskydd som vi kan hjälpa er med.

Industri

Fasad

Säkerhet

Kontakta oss så berättar vi mer om oss som återförsäljare av fallskydd, yrkesklättring, industriklättring eller höghöjdsarbete.